Gordijnen

Gordijnen brengen warmte, sfeer en kleur in uw woning. Ook de akoestiek in een kamer wordt door gordijnen sterk verbeterd. Overgordijnen zijn er in vele structuren, uni's en dessins. Door het kamerhoog aanbrengen van gordijnen in uw huis creëert u een rijke uitstraling.

Vouwgordijnen

Gordijnstoffen kunnen ook geconfectioneerd worden tot vouwgordijn. Dit is een sfeervolle oplossing die voor bijna elk raam geplaatst kan worden. Ook hier bepaalt de kleur, stof en wel of geen baleinen de sfeer in uw woning.

Vitrage en Inbetween

Naast overgordijnen zijn er vitrage stoffen en inbetweens. Vitrages zijn transparante stoffen die in verschillende kleuren en dessins te verkrijgen is.
Inbetweens zijn stoffen die niet zo transparant zijn als vitrages, maar ook niet lichtdicht. Inbetweens zijn mooie sfeermakers in bijvoorbeeld een woonkamer.

Romana

Romana is een nieuw raamdecoratie product. Het systeem zit als een rolgordijn in een cassette, en is geconfectioneerd als vouwgordijn. Een mogelijkheid van het systeem is om het top-down/bottom-up te maken, zodat u nog meer uw eigen lichtinval kunt bepalen.

Gordijnen
Vitrage / inbetween
Vouwgordijnen
Romana
O.A. Artelux
Eijffinger
Kobé